Innehåll

Ziraddin Rzayev är finalist i den sjätte ”Battle of Psychics” och en person med fyra högre utbildningar, en utmärkt psykolog. Vi pratade med honom om det hetaste ämnet under den kommande semestersäsongen – resort romantik. När allt kommer omkring drömmer varje kvinna som inte är i ett förhållande och som åker på semester i hemlighet att träffa sin själsfrände. Tillsammans med en psykolog formulerade vi de grundläggande reglerna som hjälper till att skilja en riktig man från någon som vill ha en stormig men kort semesterromans..

Drick inte för mycket

Först och främst kommunicera med en ny bekant nykter. Du bör vara försiktig även i små saker. Till exempel, om en man aktivt erbjuder alkohol under en måltid, förväntar han sig att undvika allvarliga frågor. Det är bättre för en kvinna att beställa en alkoholfri dryck och under kommunikationen lära sig så många viktiga saker som möjligt om hennes bekanta – om han har en familj, vad gör han, hur han tillbringar sin fritid, som är hans föräldrar. Det verkar som om det här är enkla frågor, men det är kunskapen om sådana detaljer som kommer att berätta för en kvinna hur man ska bete sig vidare..

Var uppmärksam på hur han pratar i telefon

Kommer han att tala framför dig, eller kommer han att gå bort och fortsätta samtalet med låg röst. Den senare ska spänna. Så något är fel här. Till exempel pratar han just nu med sin fru, även om han för fem minuter sedan kunde berätta att han är fri. Förresten är en frånkopplad telefon korrekt och talar om kunskapen om den valda av de elementära normerna för etik. Om en kvinna varnas är hon beväpnad.

Skryt inte med dyra saker

Ändå är det mycket svårare att lära sig om en ny bekantskap på en ort än i en stad. Därför måste du vara uppmärksam på allt. Om samtalspartnern uppriktigt undersöker dig, är intresserad av priset på telefonen, glasögon, väskans märke, indikerar det inte alltid hans passion för mode. Troligtvis ”undersöker” han kvinnans ekonomiska kapacitet. Jag är säker på att varje kvinna kommer att fånga ögonblicket när en ny bekant ”omärkligt” tittar på flickorna i minikjolar som passerar.

Sov inte med honom på första dejten.

Nej, denna regel är inte föråldrad alls och är särskilt viktig under semestern. Om en man öppet bjuder in en kvinna att ”dela sängen” eller ”övernatta”, indikerar detta att han inte är seriös med bekantskap. Det är ingen fråga om något långvarigt förhållande. Om en man vill ha en familj kommer han inte skynda. En kvinna med allvarliga avsikter måste komma ihåg att en seriös bekantskap inte börjar med sex. Om hon vägrade ett obscent erbjudande försvinner mannens intresse och damen kommer att undvika förödmjukande besvikelse. Det är inte illa om det första hon lär sig om när hon träffas är: är hennes pojkvän gift? För detta, som jag sa, blir det överflödigt att observera herren.

Inkludera logik först, sedan känslor

Jag tror på kärlek vid första anblicken, men du måste veta att om en man lovar mycket på en gång är detta ett bedrag och en lögn. Många sådana män vet vad en kvinna vill höra från honom. Och för att uppnå sitt mål säger han vad som förväntas av honom. Detta talar om en sådan mans erfarenhet och kunskap om kvinnors förförelser. Även detta får inte förbises.

Men detta betyder inte att det är orealistiskt att hitta din drömman på orten. En man är också mer ansvarig för äktenskapet. Ofta visar sig män som är iögonfallande utseende och inte är så aktiva under uppvaktning som värda män. När allt kommer omkring hoppas män också i hemlighet att de kommer att träffa sin enda på semester. Sådana män kan verka tråkiga, men de lovar verkligen inte månen från himlen som en gåva..

Det är viktigt för en sådan man att veta från vilken familj flickan han gillar. Han kommer att ställa frågor om utbildning, om föräldrar. Och troligen kommer han till en början att bjuda in en kvinna till ett museum eller på en utflykt, och inte till en nattklubb, som ofta är fallet på viloplatser. Jag förstår att kvinnor och män en gång på semester rusar in i nya relationer, som i en pool med huvudet. Och ändå borde en kvinna veta: om du litar på dina känslor hundra procent är det fel. Det är nödvändigt att inkludera logik och sedan lägga till känslor. Du kan bara lita på din intuition 50 procent. Och sedan finns det en chans att återvända från orten med din nära och kära..