Innehåll

Låt oss ta reda på det en gång för alla.

Om du är rädd för att korsa gränsen mellan intresse och besatthet, är du orolig för om du ska skriva till första mannen. Vi kommer att täcka de främsta anledningarna till att en kille inte skriver. länkad hit. Att känna till dem kommer du att fatta ditt beslut.

Ska du skriva till en kille först om du precis träffat?

Mäns karaktär är att de behöver segrar och erövringar. Och att ta det första steget mot flickan är en av dessa segrar. För det mesta, om en kille inte ringer, är han inte så intresserad..

Om mannen inte kontaktar dig efter det första dagen kan orsakerna vara olika. Han är blyg eller ovillig att verka påträngande. Otrygghetskänslor är lika vanliga för män som för flickor. Kanske skriver en man inte på grund av åldersskillnaden, olika sociala förhållanden och ekonomiska situation. Han antar inte ens att flickan gillade honom. I det här fallet är kvinnans första steg lämpligt..

Anledningen till att en man inte skriver kan vara självtvivel.

Vissa män väntar medvetet på en paus för att se hur flickan kommer att bevisa sig. Någon kommer att skrämmas bort av hennes uthållighet. Någon efter kvinnans meddelande kommer att se till att han är intressant. Så i det här fallet, överväga om du ska skriva först.

En man kan vara upptagen. Många föredrar att lösa affärsproblem först och sedan personliga. Därför är det svårt för honom att hitta tid att kontakta en ny bekant direkt efter ett datum..

Det finns en möjlighet att han har tappat sitt telefonnummer, har problem med enheten eller inte har tillgång till internet. I det här fallet hjälper du till att återställa anslutningen om du skriver först.

Ska du skriva till en man först om du har känt varandra länge?

Om du planerar ett seriöst förhållande och mannen inte skriver kan det finnas flera orsaker:

  • Vissa män gillar inte sms..
  • Mannen har tappat intresset för dig och träffar en annan.
  • En oförutsedd situation hände: sjukdom, uppsägning etc..
  • Han är arg eller förolämpad.

Analysera ditt senaste möte för att förstå orsaken.

Kanske är en man helt enkelt inte ett fan av att skriva, utan föredrar samtal och möten. Om du har träffat länge, tipsa då till honom att du är mycket nöjd med att få meddelanden från honom..

Om du är säker på att ditt felaktiga beteende var orsaken till spottet, skriv först. Detta kommer att förbättra din relation. Om en man blir sjuk eller något oväntat händer behöver han ditt stöd. Därför kommer ditt meddelande att låta honom veta att du är orolig för honom..

Om en man ignorerar dina meddelanden och ringer, insistera inte. Han är nog inte intresserad av dig.

Bedöm situationen och bestäm själv om du vill skriva till mannen först. Det finns inga strikta regler idag.

Mila Levchuk

Populär bloggare, expert och tränare i frågan om relationerna mellan män och kvinnor

I de tidiga stadierna av bekantskap, ”han kommer att ringa – han kommer inte att ringa”, ”han kommer att skriva – han kommer inte att skriva,” och när exakt är ett test av hans intresse. Liksom nätspänning. Om det här utloppet har 120 istället för 220, och din hårtork fungerar från 220, är ​​det dumt att insistera: ”Nej, jag behöver det! Arbete!” Eller klistra in det och hoppas: kanske kommer det att fungera om en halvtimme? Eller imorgon? Här bara ja-ja och nej-nej. Om du gillar det kommer han att ringa samma dag eller nästa dag. I en sådan situation är det ingen mening att ta det första steget..