Innehåll

Båda är alltid skyldiga för avsked. Och förräderiet som hände är också ditt fel. I vad? Låt oss ta reda på det!

Sex har blivit en rutin

Tyvärr kvarstår yrseln från kyssning och den elektriska chocken i hela kroppen från beröring inte under hela förhållandet mellan en man och en kvinna. Med tiden förvandlas dina vanliga bitar från en höjdpunkt till en rutin och fysisk intimitet blir en planerad händelse, där allt är känt långt innan det börjar.

För att förhindra att detta händer i ett par måste du ge dina fantasier fria tyglar och försöka göra dina älskade oväntade överraskningar, som han kommer att komma ihåg under lång tid med oro..

Att ta hand om honom tynger dig

För hushållssysslor, arbetsdagar, dina skönhetssessioner och shoppingresor började du ägna mindre tid åt din älskade. Du kysser på morgonen, före jobbet, ringer en gång under dagen, frågar utan intresse vid middagen: ”Hur mår du på jobbet?” – det är all uppmärksamhet.

Män uppfattar en sådan kall attityd gentemot sig själva som det högsta straffet, eftersom de inte längre känner att det behövs av dig. Tittar på sig själva från utsidan ser de en övergiven och ledsen person.

Uttråkade honom

Rutin får alla. Men om en kvinna är redo att stå ut med henne för familjens skull, är det för en man inte ett argument. Traditionen som par är bra, men variationen i delad fritid är bättre.

Om du känner att han börjar tappa intresset för din person och visar mindre och mindre entusiasm för de tidigare vanliga formerna av vila och tidsfördriv, skaka upp dig själv. Så det är dags att ändra något. Och överallt. Och omkring dig och i dig själv och i honom och i ditt förhållande till honom.

Lägg till nyhet på utsidan, gå på camping tillsammans eller komma på ett gemensamt projekt där han ser alla dina fördelar.

Slutade vara en älskad kvinna, blev mamma

Om någon tycker att det aldrig finns för mycket vård, då tar han mycket fel. Det borde vara exakt lika mycket som den person som du ger det behöver. Diskret, i tid, den som gör det klart att detta är ett bekymmer på grund av kärlek, och inte på grund av en önskan att kontrollera.

– Har du tagit på dig hatten? Tog du paraplyet? När du pratar med chefen, berätta för honom att vi planerar en renovering. Och allt i denna anda.

Kvinnor lämnar också alla typer av anteckningar och påminnelser, men inte om sin kärlek utan med order och instruktioner.

Med tiden kommer en man att komma ihåg vars beteende det påminner honom om.

Du är avundsjuk, du är hysterisk, du provocerar

Kvinnor är naturligtvis alltför känslomässiga varelser, men de tänker också. Därför måste vi förstå att om de ständigt plågar sin älskade med raserianfall, nycklar, rullar upp avundsjukdomar, och dessutom jämför de med andra, kommer en sådan båt på vågorna i familjelivet inte att hålla länge.

Var och en av dina känslor måste hanteras separat. Är du avundsjuk? Det betyder att jag inte är säker på mig själv, jag har tappat förtroendet för honom..

Visar du din ”önskan” för öppet och tydligt? Det betyder att du inte har tillräckligt med hans uppmärksamhet och du försöker med all din kraft att återlämna den.

Jämförelse med andra? Det betyder att du tar anstöt mot honom, du är arg, och detta stör manifestationen av villkorslös kärlek..

Tog tyglarna från honom

Du kan inte berätta vem som är skyldig i det faktum att en kvinna har förvandlats från hemvist till en självständig affärskvinna. Det är precis bredvid en sådan självsäker, aggressiv och vet allt, en man tappar sin auktoritet och slutar vara i ett par och till och med i en familj som ledare, huvud, beskyddare, försörjare.

Det är svårt för honom att komma överens med det faktum att han bor med en man i en kjol som hamrar naglar bättre än honom, vet hur man snabbt kan lösa problemet med ett läckande rör i toaletten, och hennes månadsinkomst är flera gånger högre.

Han vill se en öm, omtänksam, sårbar, kärleksfull kvinna bredvid honom, inte du.

Matchar inte

Om din man växer och utvecklas ska du inte stå still. Du måste vara lika i energi. Hans maskulinitet växer, vilket innebär att din kvinnlighet också bör växa. Han har en ny hobby – gå med eller hitta något intressant för dig själv. Du måste alltid vara på samma sida.

Framkallar en kvinna med sitt beteende och attityd faktiskt en partner att fuska? Wday.ru frågade klinisk psykolog Natalia Savva.

– Ja, alla dessa skäl har tyvärr en plats att vara och en massa andra. När du går in i ett förhållande måste du komma ihåg att det viktigaste i dem är känslor. Och för att de ska vara positiva är det nödvändigt att skapa gemensamma ”äventyr”, prova något nytt inom fritid, kommunikation, sex, etc..

Det är viktigt att komma ihåg att en partner är intressant så länge det finns ett mysterium i honom. Men var rädd för att vara ensam, spendera din tid på semester med vänner och din favorithobby, alla bör ha sitt eget utrymme..

Och, naturligtvis, var inte som de kvinnor som, efter att ha gift, slutar ta hand om sig själva eller titta på i närvaro av män. Låt dina skönhetsritualer äga rum bakom stängda badrumsdörrar. Du ska inte skrämma en man med en lermask i ansiktet eller med dina skrik under epilering. Ändra din image, ha ett gott humör och glöm inte att bredvid dig är den bästa mannen i världen, för när du väl valde honom av just denna anledning, och då är du inte rädd för någon storm eller några rev.