Innehåll

Ett slumpmässigt möte kan sluta i ett lyckligt äktenskap. Ett planerat datum är ett misslyckande. Hur vinner man över dina drömmars man? Katerina Kostyukova, kreativ producent av två säsonger av showen ”Bachelor” i Ryssland och huvudmanusförfattaren av projektet i Ukraina, delar sina hemligheter.

10 september 2014

Hemligheten med framgången med showen ”The Bachelor” ligger inte i en stor budget utan i de mål som projektledaren har satt upp. Det första datumet har alltid varit avgörande. Och om det misslyckades kan det som regel inte finnas en andra chans. Katerina Kostyukova, som inledde sitt arbete i en TV-show, försökte lära kvinnliga tittare hur man kommunicerar med män korrekt med hjälp av hjältinnarnas beteende. viagra apoteket utan recept. Varje dag såg hon hur flickorna försökte imponera och hur mannen reagerade på dessa försök. Vad gör honom lycklig? Vad får hans hjärta att slå snabbare? Vid vilket ögonblick glömmer han bort sig själv och de andra och börjar drömma om det enda? Och vad skrämmer bort honom? Under två år upplevde Katerina de första mötena med de sökande, såg deras framgångar och misslyckanden. Idag är hon redo för första gången att dela med sig av sin erfarenhet och berätta vad framgången för ett datum verkligen beror på..

Humör

Stämningen där du går på ett datum eller ett datum kommer att avgöra ödet för ditt förhållande. Låt oss vara ärliga mot oss själva: vi ser inte alla ut som Victoria’s Secret-modeller, och ingen kommer att förlänga benen för ett datum. Men allt detta betyder mycket mindre än vilket humör du tog med dig den dagen. Om dina ögon lyser, dina axlar rätas ut och du känner dig fri är det redan din seger..

Dåligt självförtroende? Då behöver du bara fem till tio minuter för att gå från en student eller arbetsnarkoman till din drömkvinna..

Vidta åtgärder:

· Tänk tillbaka på de starkaste komplimangerna någonsin. Lev dem igen, känn dem. Om de är i form av sms på telefonen – läs igen. Återvänd till staten när dessa ord talades.

· Lista dina fem viktigaste styrkor eller prestationer i ditt sinne. Var lite stolt över dig själv, du förtjänar allt det vackraste. Men överdriv inte det – han har redan ringt dig på ett datum, han är redan intresserad. Detta möte hjälper er båda att övertygas om ömsesidig sympati och lära känna varandra. Men gör inte ett datum till en intervju..

· Kom ihåg ögonen på personen du gjorde glad, kom ihåg det ögonuttrycket. Du kommer att uppnå detsamma idag. Din potentiella älskade kommer ihåg denna kväll för alltid, även om du inte vill fortsätta kommunicera.

· Tänk på en situation där du tyckte att det var enkelt och roligt. Leende.

· Andas djupt in och ut. Titta på dig själv i spegeln. Du är vacker. Ge inte en man en chans att sakna dig.

Fel:

· Var inte nervös. Från besväret går allt salt.

· Om du ständigt funderar på hur du ser ut, dina problem som du inte förtjänar, tror att det här är din sista chans – datumet kommer att misslyckas. Du kommer helt att glömma bort personen som sitter mittemot dig..

Intima samtal

Försök att prata mindre om dig själv och lyssna mer. Lyssna noga, nickar, tränger igenom, reagerar på vad du får veta. Även om ämnet för hans arbete inte är närmast dig – vem vet, kanske du kommer att skapa videospel eller borra brunnar.

När det gäller dig, säg inte på något sätt att ditt liv är tråkigt. Tro mig, många människor gör det här. Dela din passion. Om ett företag, en idé som driver dig. Vi gillar alla passionerade människor. Om du pratar med brinnande ögon om vad som verkligen uppmuntrar dig är det omöjligt att riva dig bort från en sådan samtalspartner. Det viktigaste är att stanna i tid och inte göra kvällen till en självpresentation.

Under ett samtal:

· Snatch från hans berättelse vad som förenar er två – från kärlek till ostron till ”Jag hatar att lämna smutsiga rätter över natten.” Slå exakt vad du verkligen stöder. Detta hjälper dig att bygga relationer ytterligare..

· Forskare tror att framgångsrika relationer baseras på överlappning på tre områden: religiösa övertygelser, politiska övertygelser och budgetfrågor. Men faktiskt bleknar allt i bakgrunden om du har samma tillbedjan för Mozart, isbjörnar och tyska korv. Det handlar om styrkan i din passion, inte ämnet för konversationen..

· Skvallra inte. Det är inte sexigt.

· Prisa honom. Om något från hans berättelse verkligen beundrar dig, dölj inte det. Berätta för honom om det, och du kan mer än en gång.

· Låtsas inte vara martyr eller offer för omständigheter som kräver omedelbar frälsning. Tiderna för ”pappor” går gradvis tillbaka i det förflutna. Lägg undan klagomål om livet – det kommer att vara intressant för dina vänner, psykologen, mamma, men inte din potentiella make. Speciellt om klagomålen är relaterade till tidigare relationer. Du kan bli tillfrågad om ditt ex. Sätt ditt svar i en eller två fraser som inte säger något som kompromissar om dig eller din tidigare partner. Ett par obehagliga epiter om exet – och din nuvarande pojkvän kan lätt föreställa sig hur du kommer att beskriva honom om något går fel. Mer information senare, men inte idag. Idag börjar du din berättelse. Det är viktigt att göra det tydligt att förhållandet är i det förflutna..

Utseende

Denna punkt är inte förgäves efter stämningen och reglerna för konversationen. Du ser alltid bra ut, eller hur? Din träning eller träning härdad figur, kost, snygghet, manikyr och hudfärg är inte något som du kan förbereda snabbt och snabbt. Din livsstil borde inte bero på om du träffar eller har varit gift länge. Det här är något som inte beror på din man på något sätt. Detta är din respekt för dig själv och kärlek till din egen kropp. Om vi ​​inte älskar oss själva, vem kommer att älska oss??

Naturligtvis, före ett datum, bör du ge dig själv tre minuter att gå till damrummet – fixa din smink, hår, kontrollera dina kläder för prydlighet. Men överdriv det inte, det här är inte en modellbild, det behöver inte massor av smink. Låt mannen se att du förberedde dig för honom, men inte desperat.

Undvik att kasta halsringningar, korta kjolar, plattformar, tjocka utsmyckningar, ballerinor och skiffer. Sexualitet är inte på gränsen till ett foul, utan någonstans mellan ditt fritidskläder och klassiska elegans.

Du skapar stämningen idag. Tillsammans. Må denna kväll vara glad för er båda. Du bör inte argumentera aggressivt för att bevisa din position. Aggressivitet betonar inte karaktärsstyrkan utan förråder självtvivel. Det här handlar inte om dig. Gör ett skämt av alla spänningar. Humor sparar – markerad.