Strumpor bakom soffan och stubb: varför dessa små saker är irriterande

nov 10, 2020 av John Admin

Innehåll

Som ofta händer strider folk och orsakerna är så banala att de till och med verkar löjliga: han tog inte ut papperskorgen, hon strykte inte skjortan, han ringde inte tillbaka i tiden, en av dem var oförskämd – och det finns tusen och ett skäl till.

I själva verket är det bara skäl, det vill säga något du kan fånga på. Orsakerna till grälen är helt annorlunda. Hjälp Wday.ru att förstå vad som skapar spänning i förhållandet mellan en man och en kvinna, enades en klinisk psykolog Natalia Savva.

Han vill inte uppnå eller vill inte göra något, särskilt för henne

En man är så ordnad att han bara vill göra något om det görs för någon. En klok kvinna vet detta och berömmer honom ständigt, beundrar hans intelligens, karaktär, fasthet i beslutsfattandet. Och till sin förvåning uppnår han med detta stöd ännu mer än han trodde att han kunde uppnå. levitra.

Var för honom en person som godkänner alla hans planer och tror även de mest otroliga besluten! Har du hört historien om den tidigare amerikanska presidenten? ”Obama och hans fru äter lunch på en restaurang. Restaurangdirektören kom fram till dem, hälsade Obamas fru och önskade dem en trevlig kväll. Obama blev förvånad och frågade: ”Känner ni varandra?” Hans fru sa att hon en gång i tiden ville gifta sig med honom. Som svar hörde jag: ”Ser du, om du gifte dig med honom, skulle du nu vara fru till restaurangens chef.” Till vilket hon svarade: ”Nej, kära, om jag gifte mig med honom skulle han vara president.”.

Hon saknar uppmärksamhet

En kvinna har ett grundläggande behov av ett förhållande – hon måste ständigt få tecken på uppmärksamhet. Det spelar ingen roll om det är en dyr gåva eller ett god morgon-sms, allt har samma emotionella värde för henne. Och kloka män vet om detta och visar ständigt sin vördnadsfulla uppmärksamhet mot sin älskade, och då är hon glad.

Hon är trött och irriterad hela tiden

En kvinna är en känslomässig varelse, därför, om hon lever ett rutinliv: hem – arbete – arbete – hem, så upplever hon ett allvarligt underskott när det gäller positiva känslor. I vardagliga affärer ger det alltså bara energi, men det laddas inte alls, det är uttömt och släckt känslomässigt. En klok man vet att det är mycket viktigt för en kvinna att gå ut ”i ljuset” – att titta på andra, att visa sig själv, då blir hon glad.

Det finns hundratals sätt att fylla på, det viktigaste är att en kvinna ska njuta av dem: favorit saker, hobbyer, hobbyer, intressanta aktiviteter, skönhetsprocedurer, massage, pool, karuseller, skrattrum, gå till restaurang, kulinariska och hantverksklasser, shopping och kommunikation med flickvänner.

Han tittar på andra kvinnor

Kvinnor tenderar att visa oro, för hon själv behöver det och tycker att en man också behöver det. Hon börjar omge honom med omsorg och uppmärksamhet, beter sig som en mamma, och detta är ett stort misstag. En man slutar se en kvinna i henne och söker omedvetet en kvinna på sidan. Därför behöver du inte ta onödig hand om en man och ta hand om honom, en normal man kommer åtminstone att irritera.

Hon går upp i vikt och slutar ta hand om sig själv

Detta är ett vanligt problem för ryska kvinnor, eftersom många har följande attityd: ”Du gifter dig, föder barn – glöm det själv”. En kvinna löser sig bokstavligen i familj och barn och glömmer bort sina behov. På grund av detta blir det irriterat och spänt, och godis kommer till undsättning. Så fullheten är inte långt borta. Därför är det viktigt att låta dig ta hand om dig själv, män kan göra mycket på egen hand och till och med njuta av det..