Innehåll

5 tecken på att han bara ser ett sexobjekt i dig.

Sex i sin rena form, utan förväntningar och skyldigheter, visar sig ibland vara en idealisk variant av ett förhållande: som man säger: ”du är attraktiv, jag är jävla attraktiv – varför slösa tid?”.

En annan sak är att vi ofta förväntar oss mer av en man, och han föredrar att skildra att bli kär i stället för att uppriktigt pricka ”jag”. Vilka är tecknen på att du kan fastställa att din fan bara är intresserad av sex??

Vår expert sammanställde en lista med tecken på att du kan navigera i ett obegripligt förhållande och gav också några tips om hur du fixar det..

Milana Sokolova

Psykologisk rådgivning, utveckling av kommunikationsförmåga, relationer mellan könen

Tränare, tränare, sexolog, psykolog, tränare för kvinnoprogram i Secrets sexutbildningscenter

Han är inte alls intresserad av att lära sig mer om dig.

Och han pratar lite om sig själv. Han kan väcka dig länge, ge komplimanger och gåvor, men så snart du startar en konversation om hans liv, vänner, släktingar ändrar han genast ämnet. Han behöver absolut inte att du letar efter honom på sociala nätverk, för han räknar inte med en lång bekantskap. Han är inte intresserad av att lära känna dig som person, eftersom hans fokus bara är på den sexuella sidan av kommunikation..

Han går snabbt över till taktil kontakt

Fräcka sätt kan indikera en avsikt att avsluta kvällen i sovrummet. Ibland kan det verka som en artig gest (hålla i midjan eller armarna, räta ut håret), men det här är bara ett lock.

Han vill inte slösa bort sina resurser på dig.

Det tredje tecknet på att en man bara har sexuellt intresse för dig är ovilligheten att investera i dig. Denna punkt kan skapa mycket oenighet ”Hur? Han älskar mig, han har bara inga pengar ”,” Han tar mig på allvar, han beräknar bara. ” Kvinnor kan definitivt kallas hantverkare för att motivera mäns ovillighet att spendera, och faktiskt män. Utan ursäkter måste du erkänna det misstag du väljer, men ingen vill. Som praxis visar tillbringar även desperata niggards som vill ha ett förhållande med en kvinna pengar på henne. Även om de med darrande händer, även om bara två gånger om året (den 8 mars och på en födelsedag), men de köper gåvor. Män som är i strama ekonomiska förhållanden ger också gåvor, om än inte dyra, om än sällan, men de gör det. Men en man som inte gör något för dig gör det definitivt inte..

Han annonserar inte ditt förhållande.

En man vars intressen går utöver sovrummet kommer säkert att introducera dig – om än inte omedelbart – till åtminstone den närmaste vänkretsen. Om din romantik varar flera månader, men du aldrig har blivit inbjuden till vänliga möten, fester och familjemiddagar, kan du knappast räkna med statusen för hans flickvän. I det inledande skedet av ett förhållande, även när sex redan har kommit in i dem, skulle det vara normalt. De två expanderar gradvis skärningsområdet för varandras liv. Men om ni har känt varandra länge och fortfarande inte känner till någon av er mans vänner eller släktingar, betyder det att han isolerar er från andra delar av sitt liv. Han är inte intresserad av att du kommer in i dem..

Han blir irriterad eller förolämpad om du förnekar honom sex.

”Du vet, det faktum att du inte vill sova med mig är bara grymt”, ”Du förstår, män är så ordnade. Och ja, vi kan inte bli överupphetsade och inte bli kvarhållna ”- fraser som han försöker påtvinga dig skuld på. Om du ännu inte är redo för intimitet är du helt enkelt inte på humör, eller sex måste uteslutas från kvällsprogrammet på grund av ”kvinnodagen”, en man som verkligen brinner för dig kommer gärna ägna tid åt promenader, konversationer och kramar – medan du bara är intresserad av sex en kvinnlig kvinna är uppriktigt besviken och irriterad: tyvärr är sex det enda han är redo att ägna tid åt, att vara med dig.

Ovan har vi gett de vanligaste tecknen som kan tala om en mans oseriösa avsikter. Men vad ska du göra om du känner igen ditt förhållande i något och verkligen vill fixa det?

En psykologs viktigaste råd är att visa en man att du är en person..

Försök att bygga relationer med honom som partner, inte bara som älskare.. Att hitta gemensam grund är nyckeln.. Du måste hitta åtminstone någon form av ”kontakt” som mannen kommer att svara på. Det är önskvärt om det är en gemensam hobby. Om du arbetar i den här riktningen är sannolikheten att förhållandet kommer att förändras till det bättre mycket hög..

Om en man inte tar kontakt alls och inte intresserar honom i möten utan sex, kommer dina handlingar att vara helt meningslösa. Och ju tidigare du förstår det, desto bättre..