Innehåll

Lusten att vara passionerad och sexuellt kunnig är en trend idag. Vi är redo att oändligt lära oss nya tekniker, betala stora pengar för kurser för att förbättra sexuella färdigheter, geishaskolor och andra gururåd. Men i strävan efter sexuell läskunnighet och önskan att överraska en nära och kära kan du plocka upp fel knep..

Med sex i sig är allt mer eller mindre klart (hormonernas karaktär och uppgång säger rätt riktning). Men i en mer specifik riktning, som, med sällsynta undantag, älskas av alla män, tenderar flickor att agera stereotyp. Det är inte deras fel, för det är inte möjligt att uppnå begripliga önskemål från partnern själv. Män är i allmänhet inte benägna att analysera hur och var det är trevligare för honom. Maximalt – lär dig av erotiska filmer. Naturligtvis kan du göra dina internetfantasier till verklighet. Men konst, från vilken han kommer att blåsa taket, är långt borta.

Vi har utarbetat rekommendationer om hur man undviker misstag som tjejer gör då och då, helt omedvetna om att en man istället för nöje ligger och uttråkad och tittar på taket.

Ögonkontakt är bra med måtta

Skådespelerskor från den heta genren har ett sådant knep: medan de har sex ser de ständigt in i ramen. Bakom kulisserna – ansiktet på en manlig åskådare. Och så sitter han och föreställer sig att ”dessa ögon framför honom” gör allt som händer på skärmen med honom. Du kan naturligtvis överraska honom en gång med det här ”se bara inte bort.” Och han kommer till och med att bli skrämd av det faktum att bilden har gått i uppfyllelse i verkligheten. Men! Var inte vana vid detta. Mannen och skådespelerskan är åtskilda av en bildskärm. När detta händer personligen, på armlängds avstånd, kommer han oundvikligen att uppfatta denna blick som en invasion av det personliga rummet. Med tanke på hur en man är sårbar och öppen i ett intimt ögonblick börjar en sådan visuell attack omedvetet bryta allt hans nöje..

Dölj klorna

Repor på ryggen är inte ett tecken på en stormig natt, de är smärta, långläkande sår. Du kan visa din passion för en man utan att orsaka honom fysisk skada. I allmänhet bör du åtminstone diskutera dina sexuella preferenser innan du kramar, kliar och orsakar någon fysisk smärta för en person. Lätt bita och skrapa är bra, men gå inte överbord.

Återfuktande är nyckeln till nöje

I erotisk film lämnas ofta alla kosmetika bakom kulisserna. Det verkar som om skådespelarna utför alla sexuella manipulationer utan att använda ytterligare medel. Under tiden finns det en myriad av fuktgivande smörjmedel, smörjmedel och geler som gör någon form av sex trevligare. Ju mer glidande, desto mer nervändar är kopplade till processen och desto trevligare smekas. Här observeras motsatt effekt – brist på fukt kan inte bara leda till brist på nöje utan också till olika skador, inklusive kaféer och nötningar..

Kläder kan vara ett hinder

Själva idén att du gav efter för passion, inte hade tid att helt bli av med kläder, är vacker. Delvis nakenhet väcker fantasin och värmer upp intresset. Spontanitet i sex möts alltid av män med en smäll, men ibland kommer bara extra kläder i vägen. Det är bättre att spendera några sekunder extra än att uppleva obehag under sex. Innan du hänför dig av kärlek, se till att alla strategiska viktiga platser är utrymda, och att ingenting pressar din man, inte trycker på, inte gnuggar. Det är inte troligt att han själv berättar om det för att inte kasta bort humöret.

Överskatta inte dina möjligheter

Skådespelerskor i erotisk film är ganska skickliga på oralsex och är ofta mycket aggressiva. Det är ganska traumatiskt att imitera dem utan speciell träning. Naturligtvis kan du förbättra dina kvalifikationer, men för detta är det värt att gå på specialkurser och få en bra övning på rekvisita. Att försöka behärska en ny teknik direkt på din partner är inte värt det, eftersom du riskerar att orsaka obehagliga känslor och eventuellt skada, inte bara för dig själv utan också för din man. För att behaga en man är det dessutom inte nödvändigt att ha några övernaturliga krafter. Mycket viktigare än någon teknik är förmågan att känna din partner och läsa hans reaktion på dina smekningar.

Överdriv inte

Vuxna filmer är regisserade produktioner där skådespelerskor spelar. Det du ser på skärmen är inte riktiga känslor, så du bör inte blindt imitera beteendet hos tjejer från erotisk film. Alltför högt stön och imitation av kramper kan se falska ut. Din man vill ha dig och vill därför se dina äkta känslor. Håll inte tillbaka, ge efter för instinkter, men gör inte något medvetet, det stöter bara bort och distraherar. För att uppnå sexuellt nöje måste du vara uppriktig med din partner..