Förälska dig som en pojke: sätt på kvinnliga charmar före ett datum

sep 23, 2020 av John Admin

Innehåll

Livshackar från en psykolog som hjälper dig att återuppliva kvinnlig magnetism innan du träffar en man.

Magnetism är ett naturligt drag, därför är det närvarande i en eller annan grad i varje person. Magneten inuti en kvinna är som en inre eld som män uppmärksammar och som lockar dem. Under vissa förhållanden, när en kvinna är lycklig, säker på sina förmågor, nöjd med sig själv och sitt liv, kan detta bål brinna så att det blir synligt från rymden. Men det händer att den inre elden är i något utdött tillstånd under en ganska lång period eller helt enkelt smälter. Idag kommer vi att prata om hur man återupplivar kvinnlig magnetism..

Olga Romaniv

Först måste du förstå att mycket beror på kvinnans inre känslor, hur hon behandlar sig själv. Att vara i ett deprimerat tillstånd dekorerar inte missnöje med sig själv. Precis som självförsummelse.

En kvinna som utstrålar naturlig magnetism beter sig som om hon kommer att ha huvuddatumet i sitt liv med samma man i hennes drömmar varje minut..

Hon fladdrar, glädjen lyser i ögonen, hon gläder sig över allt som omger henne. När män ser en sådan kvinna, vänder de sig efter henne, vill lära känna henne, bjuda in henne på en träff, lära känna henne bättre. Och detta kan och bör man lära sig.

1. Det är omöjligt att vara en riktig kvinna om du inte tar dig tid för dig själv och ditt utseende

Kvinnors självkänsla beror på hur en kvinna ser ut, hur hon är klädd. Men för att känna dig säker måste du klä dig vackert inte av någon anledning utan alltid! Gör det till en regel att inte lämna huset förvirrat, handla i en gammal träningsoverall eller gå till jobbet i vad som helst. De kvinnor som städar sig för att ta ut papperskorgen har rätt eftersom de respekterar sig själva och inte vill att någon ska se dem som fula..

2. Underskatta inte vikten av vackra sexiga underkläder

Det skapar inte bara förtroende för sig själv, det förändrar ens inställning gentemot sig själv. Vackra underkläder ska bäras inte bara för ett datum, det ska alltid vara på dig på vardagar och på helger. Detta är den bästa behandlingen för en kvinna. Efter att ha tagit på sig sexiga underkläder börjar en kvinna att undermedvetet bete sig på ett annat sätt – hon överdriver vibbar och lockar män utan att veta det..

3. Allt vi tänker och upplever återspeglas i vårt ansikte, i vår gång och förändrar vår hållning?

Gånggången blir tung på grund av detta, hållningen är ful, krökt under en hög med problem, ansiktet är spänt, sorgligt och oattraktivt. Med ett sådant bagage är det inte så att du inte ska tänka på magnetism och gå på datum, det är i allmänhet bättre att glömma det motsatta könet för alltid med det. Det verkar för dig att vad du tycker om dig själv är dolt för andra, men i själva verket läses allt detta, så du måste först och främst ändra din attityd till dig själv till en mer positiv – att lära dig att tänka bättre på dig själv.

4. Kom ihåg att allt börjar med dig – med kärlek till dig själv, till din egen kropp

För att ändra din inställning till dig själv måste du acceptera dig själv, ditt förflutna. För detta kan man använda bekräftelser. Berätta för dig själv oftare att du inte vill returnera någonting. Om du vill se en man bredvid dig som kommer att ge dig en annan relation, kommer de att skilja sig från de tidigare. Det här är förhållandet du drömmer om: ”Jag vänder mig mot min framtid och går mot min man.”.

5. Lär dig att se det goda och det positiva i din omgivning.

Betona de positiva aspekterna av livet. Gå med huvudet högt, se din hållning, le, se dig omkring och inte vid dina fötter. Odla en känsla av förväntan på den lycka som är på väg att hända dig. Lev i väntan på att bli kär, som ännu inte har kommit, och fjärilar börjar redan fladdra i magen.