Innehåll

Låt oss tänka på varför vår kropp, själ, medvetande och undermedvetenhet svarar på vissa män och inte på andra. Vem leder denna process? Varför uppstår kemi hos en man, och med en annan, oavsett hur mycket du kör eller ”tänds”, förblir batteriet urladdat. Varför älska med vissa, men definitivt inte med andra? Kvinnans dag behandlade psykologen Elizaveta Lileeva.

Varje tjej drömmer om att gissa från första gången vilken man är avsedd att göra henne lycklig hela sitt liv. Tyvärr är det inte alltid möjligt att förutsäga scenariot. Och det är inte alls nödvändigt att personen visar sig vara en skurk, problemet kan vara gömt i dig själv.

Vad som hjälper och hindrar dig från att välja vem du ska älska

Varje person har flera ledande komponenter: kön, generiska mål, behov och planer. Du ritade en bild av en idealisk partner i din själ, detta är ditt mål, men det finns också blockeringar och negativ som stör, förvirrar, får dig att tvivla.

Det kan tyckas för en kvinna att hon inte har lås om ämnet äktenskap, men när vi frågar vilken typ av man hon ser bredvid sig kommer hon att svara, till exempel: rika! Och det är just hennes inre rädsla, som säger att hon har mekanismer inuti sig som kan locka en man till henne som inte passar henne ekonomiskt. Vad är det – bara rädsla, blockering, generisk negativ, karma? Vi vet inte…

Många unga kvinnor väljer också partners som liknar sin far. Och detta är inte heller utan anledning, men det är bättre att använda ett annat tillvägagångssätt, till exempel en beprövad teknik som vi beskrev för dig i steg..

Hur man bestämmer vilka egenskaper hos en man som är nyckeln för dig

Vi tar papper, penna och börjar skriva ut de funktioner som lockar dig till din far. Vanligtvis uttrycks 4-5 viktiga egenskaper: vänlighet, omsorg, ansvar, humor … Dessa är garanterade de egenskaper som du alltid letar efter hos män.

Sedan skriver vi ner de kvaliteter som du inte gillar. Vanligtvis är detta en stor åldersskillnad, aggression, alkoholmissbruk eller omvänt överdriven mjukhet. Den här listan innehåller egenskaper som du aldrig kan komma överens om. Eller så kan du, men dömer dig själv till lidande.

Vilka frågor behöver du svara på dig själv för att inte bli fel

Vidare bör listan över kvaliteter hos en idealpartner läggas åt sidan och inleda ett uppriktigt samtal med dig själv. Skriv ner vilka känslor du kan visa mot en man: kärlek, förälska, sympati, tålamod? Samtidigt rekommenderar jag att jag tar itu med detta så ärligt som möjligt, detta är nyckeln till framgång.

– Var skulle du vilja bo med din man? Hemma eller hemma? Detta är viktigt, för om en tjej är knuten till sin lägenhet, är hennes arbete i närheten, då hon flyttar till en partner, kommer hon till stor del att vända sig mot sig själv. Eller tvärtom drömmer en ung kvinna om att flytta från sina föräldrar eller från ett område som hon inte gillar, och detta måste också uttryckas.

– Vill du arbeta i äktenskap eller inte? Flickor vänder sig ofta till mig i ett tillstånd av mycket tuff konflikt i familjen med sina män och svärmor. Scenariot är ungefär så här: en ung kvinna gifte sig, födde ett barn och vill gå till jobbet för att bygga en karriär, men familjen är kategoriskt emot det. Visst vet du liknande exempel. Om en kvinna, redan före äktenskapet, insåg att en karriär är viktig för henne, skulle ha uttryckt detta till sin framtida partner, skulle paret antagligen antingen separera för att hitta en lämpligare hälft, eller annars skulle de ha byggt ett förhållande från början.

Är det viktigt för dig att arbeta i ett äktenskap? Är det viktigt att bygga en karriär? Skriv detta som en viktig punkt för dig själv och röst det till en man redan innan ett seriöst förhållande. Och om du vill stanna hemma med ditt barn, inte att arbeta, röst det också till mannen. I det här skedet stoppas många av rädslan ”Hur så – jag säger till honom att han kommer att gå!” Och det är bra att det lämnar. Bättre nu än när du blir kär. Bättre nu än när du har gemensamma barn och det blir ständiga skandaler. Eller kanske det inte kommer att försvinna, kanske den här mannen kommer att vara så bekväm. Men om du inte berättar bestämmer du inte hur du ska leva, de bestämmer för dig!

– Tänk sedan på och skriv ner hur mycket tid du är redo att ägna åt din familj och vardag. Jag rekommenderar också att denna punkt skrivs så realistiskt som möjligt och inser att detta inte är ett ”kontrakt” på ett år. Därför, om du är redo att laga frukost och middag för din man, dessutom från en maträtt, så skriv. Vi vill alla verkligen visa oss bättre än vi verkligen är. Men om vi förskönar en lämplig partner vid analys av en framtida partner, i ”beställningsskedet”, får vi en faktura. Äktenskap är ett långvarigt förhållande. Därför rekommenderar jag att du inte lurar dig själv och skriver dina verkliga möjligheter.

Skriv ner alla komponenter i den här venen: att älska, livsstil, fritid, bosättningsland. Vi beskriver inte den framtida mannen som ”stilig rik brunett, höjd 1,80”, vi beskriver oss själva och vårt liv. Men verkligen tänka och förstå dina behov.

Vad kommer härnäst?

Så vad ska jag göra nästa med den här listan? Bränna, äta, kasta bort, så att han verkligen kommer att uppfyllas? Gör ingenting, du kan lägga det i nattduksbordet. Det är viktigt att du pratar med dig själv ärligt och utan utsmyckning. Inget ”kommer att uthärda och bli kär”! Det är inte dags: människor svär, konflikter, sedan skiljs sig själva och deras barn lider. Därför är det ytterst ärligt med sig själv och realism när man väljer en partner..

”Och kärlek? Och hur är det med kärlek? ” – du frågar. När universum förstår dig tydligt, ser att du är ärlig kommer det också att vara ärligt mot dig. Och om du är vid den punkt där jag frågade dig om kärlek, skrev att du är redo att älska, kommer du att ha kärlek, ömsesidig!