Innehåll

”Kom ihåg att du måste sända följande till din man: du är viktig, du är viktigare, jag respekterar dig”.

16 oktober 2019

”Pengar och smycken är glitter. Utan förtroende är de ingenting. Jag måste vara säker på att jag kan lita på dig med mitt liv … ”

Denna fras från filmen förmedlar exakt kärnan: det är viktigt för en man att ha en kvinna bredvid sig, som han kan anförtro det mest värdefulla: hans liv och livet för sina framtida barn.

Men hur får du förtroendet hos en man du är intresserad av i början av ett förhållande? Vår expert Julia Lanske hjälper oss med detta..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog

Jag kommer att berätta för dig åtta icke-uppenbara knep för att få och behålla manligt förtroende, vilket kommer att fungera som en solid grund för att bygga ditt långvariga förhållande..

1. Ge en man ett förtroende

Tillit är alltid nödvändigt för alla. Och det får den viktigaste betydelsen i förhållandet mellan man och kvinna. Därför, om du är den första som ger din man ett visst förtroende, kommer du därmed att börja bygga en stark bro till ömsesidig förståelse och förtroende för dig från din man..

Till exempel, när du är på ett datum kan du alltid gå tillbaka för att pudra näsan genom att be din man att se bakom din jacka, kvar på baksidan av en stol, en bok eller till och med din handväska. Och när du kommer tillbaka, fortsätt lugnt kommunikationen.

Men! Du bör naturligtvis inte vårdslöst lita på alla och allt, för att lita på och naivt lita är inte samma sak. Därför är det nödvändigt att lita på, medan det är viktigt att bestämma graden av förtroende i förhållande till en viss man.

2. Spara en mans tid

Låt inte en man vänta, inte ens de 15 minuter som är acceptabla med etikett. Kom i tid för ditt datum och ge dig 10-15 minuter extra ensam med din man. Visa honom hur noggrant du behandlar hans resurser..

När du samordnar ett möte, ta hänsyn till följande formulering:

● Jag kan anpassa mig till ditt schema eftersom du jobbar så hårt.

● När det skulle vara bekvämt för dig att ringa eller träffas?

● Okej, då planerar jag om mötet med mina kunder.

Kom ihåg att du måste sända följande till din man: du är viktig, du är viktigare, jag respekterar dig. En man älskar kvinnors attityd gentemot sig själva. Ta den här ”fuskkoden” av kärlek i bruk …

Om du är osäker, kom bara ihåg hur många sekreterare som har lyckats gifta sig med sina chefer. Detta hände just på grund av kvinnors attityd gentemot sina chefer..

3. Var smart med en mans ekonomi

Han har alltid var han ska investera dem. Därför är det viktigt för dig att vara kompetent och som en kvinna att kunna klara en mans provokation för pengar.

Till exempel till hans fråga: ”Älskling, vart skulle du vilja äta middag?”, Du kan säga att du inte har varit på McDonald’s på en miljon år … (eller något annat kafé). Således kommer du att utmärka dig mycket mot bakgrunden av dagens ”hungriga” unga damer som vill äta något dyrare …

En framgångsrik man kommer att bli positivt överraskad om en elegant klädd tjej råder att släppa på en demokratisk plats och föredrar en fast meny istället för att välja delikatesser a la ostron med champagne.

4. Dela en hemlighet med en man

Det är tillrådligt att det du är redo att dela med honom är positivt och relaterat till en viss styrka i din personlighet. Uppgiften är att få mannen att komma ihåg din positiva och intressanta historia och avslöja dig från en ovanlig minnesvärd sida.

Du kan dela med dig av en intressant händelse som har hänt dig i din familj, på universitetet eller på jobbet. Berätta för din man viktig information för dig som visar dig i ett gynnsamt ljus, om dina prestationer, färdigheter, hobbyer, sport eller hobbyer som kan lägga vikt på din personlighet i en mans ögon.

Det är bra att förbereda dessa ”ess” för kommunikation i förväg. Att flagga dem är dock fortfarande inte värt det. Lär dig att väva in dem på ett kompetent sätt i din kommunikation för att se ut som en ”dam” i en framgångsrik mans ögon.

5. Avslöja inte ”hemligheterna i Madrid-domstolen”

Förbli samtidigt en kvinna för din man – ett mysterium.

Låt oss säga att han ställde dig en fråga: ”Vart åkte du igår när jag inte kunde hitta tid för dig?” Du kan svara: ”Borttappad halvvägs mellan hemmet och teatern”.

Och om en man vill veta vem du tillbringade tid med, ska du inte vara pretentiös, bara svara: med en vän, med en syster eller mamma. Den bästa strategin är att berätta sanningen..

Om du börjar rulla dina ögon och grimas som svar på en direkt fråga från en man, riskerar ditt beteende att glida in i rollen som en intriger, ju tidigare du förstör grunden för det fortfarande skakiga förtroendet.

6. Följ avtalen

Kvinnor bör ta sina löften på allvar. Och om du har kommit överens med din man att ringa, skicka honom en SMS-påminnelse, diskutera några gemensamma planer med honom, då ska du göra det.

Många kvinnor tror att de kan glömma bort sina löften, men genom att följa deras exempel kommer du att förlora förtroendet och respekten för en framgångsrik man. Du har nog hört att förtroendet är svårt att vinna och mycket lätt att förlora. Och det är det verkligen.

Så håll dig alltid till dina avtal och håll löften. Och om dina planer överraskas oväntat, var noga med att informera din man om detta, och det är bättre att göra detta i förväg och inte 5 minuter före det schemalagda evenemanget..

7. Var dig själv

Naturligt beteende och öppenhet är nyckeln till din ömsesidiga förståelse, respekt och förtroende.

Du bör inte ta hänsyn till beteendet hos kvinnor som försöker påverka sin man med hjälp av olika manipulationer, tårar och raserianfall. Eftersom detta definitivt inte kommer att leda till ökat förtroende för dig.

Den svartsjuka provokation som vissa kvinnor älskar att använda kommer också att vara destruktivt för ditt förhållande. Förekomsten av svartsjuka hos ett par indikerar bara brist på förtroende.

Och vi behöver motsatt effekt. Så var dig själv, håll dig naturlig. Det har alltid uppskattats och uppskattas fortfarande av framgångsrika män..

8. Var konsekvent när du utvecklar relationer.

Lär dig att korrekt fördröja ögonblicket av den första sexuella intimiteten. Det räcker att i förväg tänka igenom algoritmen för utvecklingen av ditt förhållande och gå efter din man i riktning mot ett seriöst, inklusive intimt förhållande i din valda takt..

Det är emellertid inom detta område som kvinnor och flickor gör flest misstag, eftersom de i början skyndar på utvecklingen av händelser och mot kulminationen går de in i ett djupt försvar, vilket är helt ologiskt. Som ett resultat drar mannen följande slutsats: du slutade följa honom, vilket innebär att han har tappat ditt förtroende..

Lita på din man, visa faktiskt ditt förtroende för honom, och han kommer att börja lita på dig också. Och för detta måste du ha tålamod och följa mina rekommendationer..

Om du fortfarande har frågor, prenumerera på min Instagram- och Youtube-kanal, där du hittar mycket användbar information om att bygga harmoniska, långvariga och lyckliga relationer..