Allt du behöver göra är att visa lite mindre initiativ och oberoende..

De flesta ogifta damer klandrar deras ensamhet på utseendet. Men det finns faktiskt två huvudorsaker: du föredrar antingen att vara ensam, eller så gör du ett antal misstag i relationer med män, som det inte är svårt att bli av med..

1. Initiativ

Det är bra om du visar initiativ i ett förhållande, men de flesta män är erövrare i själen. Om du berövar dem möjligheten att förfölja och erövra dig kan de därför snabbt tappa intresset..

2. Otålighet

Du har träffat ett tag nu och du vill veta vart din relation går. Håll i dina hästar, eftersom män tar mycket längre tid att bestämma hur seriösa deras planer är. Om du vill ha en klassisk uppföljare till romanen, var vänlig och vänta..

3. Oberoende

Det är bra för en man att veta att du är självständig och självförsörjande, men varje gång du försöker bevisa det för honom leder det till en minskning av hans charm för dig. En man vill vara ledare, även om han inte är det, så ge honom något för att leda dig, eller släpp honom lös.

4. Sanning

Sanningen stärker bara relationer om det inte handlar om ditt ex. Tro mig, ingen man vill höra något om dem – varken bra eller dåligt, leder en studie av Betterme .

5. Självtvivel

Din partner valde dig av egna skäl, och om du ständigt visar honom självtvivel kan det överföras till honom, och han kommer att ompröva sina åsikter om dig..

6. pretense

Det finns ingen anledning att låtsas vara någon du inte är. Båda parter har bättre kunskap om sanningen om varandra från början, för att inte känna sig frustrerade när förhållandet går tillräckligt långt..

Mikhail Labkovsky säger i sina föreläsningar att det största misstaget att kommunicera med män är onaturligt.

– Vissa tror att i början av kommunikationen med en potentiell partner måste du spela några spel, låtsas att du inte är den du verkligen är. Till exempel, många kvinnor beter sig på ett tillgiven, balanserat sätt och döljer sitt heta humör. Resultatet av detta spel är detsamma: efter ett par närmar sig, verkliga karaktärsdrag uppträder, och förhållandet försämras alltid. Människor som spelar är rädda för att de inte kommer att gilla dem i sin ”naturliga” form, utan förevändning. Detta är ett allvarligt misstag. Kom ihåg: du måste vara älskad för vem du är. Om du inte gillar opera är du välkommen att säga det. Du är en hemma till sin natur, du behöver inte låtsas vara en ivrig festdeltagare bara för att behaga det. På ett eller annat sätt kommer ditt sanna ansikte att manifestera sig och skandaler, gräl och som ett resultat kommer ett brott att börja. Samtidigt ”spelar” många länge – det händer att deras funktioner upptäcks år senare, och då är separationen mycket svårare.