”Män vill inte ha sådana kvinnor. Det är som att gå och lägga sig med ett städ. Var är ömhet, sensualitet, kvinnlighet? Det här är det som lockar män. Inte ett nerver! Jag kommer inte att förändras, men jag vet inte hur jag ska fortsätta leva heller ”.

– Under min födelsedag gav min fru mig fem sessioner till en psykoterapeut. Hon tänkte med sitt feminina sinne att jag hade depression och behövde behandlas. Jag vet med säkerhet att jag inte har någon depression och att betrakta mig som en psyko för att skicka mig till läkarna, det här är en rak idiot att vara. Jag rekommenderade henne att gå dit hon skickade mig. Och du vet vilket svar jag hörde: ”Jag har redan varit med honom och mer än en gång, tillsammans kommer du inte med, så jag insisterar på att du går ensam!” Det här är hennes ”insistera” på mig dåligt reflekterad.

Min fru är långt ifrån en ängel, straff kan följa. Så jag motstod men gick. En sådan farbror sitter och låtsas att nu ska jag berätta för honom allt och visa honom hur det är inuti mig. För mig själv bestämde jag mig för att jag skulle räkna ut min gåva och fortsätta att leva som jag levde. Tja, frågar läkaren, hur jag mår, om jag är nöjd med mitt liv. Han gav ett papper med en skala av värden på. Överallt satte jag 10 poäng. De började ta isär och förstod jag någonstans. De är djävlar, dessa psykologer, listiga. På något sätt litade jag på honom för den tredje sessionen. Det vore bättre att inte gå! Jag har hört så många otäcka saker om mig själv att du inte behöver leva. Jag är en känslomässigt omogen person och det beror inte på ålder. Även om jag är 42 år gammal. Att jag försöker att inte ta ansvar, och det är mitt val. Wow – min! Med en fru som min finns det inget val alls. Och vi kommer till frågan om sex. Jag säger att jag lever utan honom och är normal cialis pris. Jag vill inte ha en fru! Jag vill inte röra vid henne, jag vill inte kyssa henne, ingenting. Läkaren översvämmade mig med frågor, och jag var helt förvirrad. Och så är jag, och så. Min fru och jag hade inte haft sex på tre år. Fram till dess, en gång i månaden, och sedan på hennes begäran, att bli av med. Nej, jag är inte impotent. Och jag gillar kvinnor. Hantera själv spänningen. Det finns platser där ute, du vet. Men jag bedrar inte min fru! Jag går inte åt sidan, jag har inte älskarinnor. Även om jag kunde. Kvinnorna springer efter mig. Och läkaren frågar varför jag inte fuskar. Har anlänt! Nej att berömma!

Jag kanske är den enda som är så trogen kvar på planeten!

Och jag ändrar inte, för det är just mitt val. Och min fru borde vara tacksam mot mig för det. Vi gifte oss när jag var 34 och hon var 28. Jag tog henne med barnet utan att titta på alla svårigheter. Få män gör det, du måste vara ärlig. Du spenderar din lön på dig själv och din fru, och sedan måste du mata någon annans barn. Tillät barnet att kalla sig pappa. Jag måste säga att min fru Alena aldrig registrerade mig i sin lägenhet. Och vi har bott i åtta år. Och alla pengar som jag hyr av att dela, ger jag bara till henne. Och inget i fickan! Ett år senare började min fru driva mig moraliskt. Hon ville att jag skulle avsluta mina studier, få en högre utbildning. En naiv kvinna, hon hade några speciella planer för mig. Vem efter 30 avslutar sina studier? Det finns ingen tid för det. Då bestämde min fru att mitt jobb inte var detsamma. Jag skickade till en intervju. Och de tog mig! Genast. Och då insåg jag varför. Det är ett jävla jobb, i skift, varken sitta ner eller äta i fred. Och även träning måste slutföras. Det är inte värt pengarna. Jag plöjde lugnt i pannrummet. Alla drömmer om ett sådant jobb. Sedan köpte hon en bil. Och igen fick hon det: säger han, taxi. Vad är det! Just nu från utsidan verkar det som att jag är i ett dåligt ljus. Men nej. Dina önskningar måste stå i proportion till inkomst, min fru räcker inte alltid. Och på vems bekostnad behöver hon mycket? På bekostnad av mig! Det här är vad jag måste lära mig, det här måste jag byta jobb, det här måste jag beskatta efter jobbet. Hon bestämmer allt. Det är mycket svårt, det är outhärdligt. Min mamma ryckte mig inte lika mycket som hon gjorde. Sedan föddes en dotter. Och allt verkar fungera. Jag tappade mitt jobb igen, du vet vad vårt land och våra tjänstemän är.