Andra äktenskapet – utan äktenskap: hur man inte upprepar misstagen från det tidigare förbundet

sep 7, 2020 av John Admin

Samlades igen i gången? Försök att inte överföra problemen med den tidigare till din nya fackförening..

När du gifter dig en andra gång kommer det att vara bra att ordna en noggrann och ärlig debriefing av flygningar: varför lyckades du inte behålla din första familj? Om detta inte görs, finns det en stor risk att kliva på den gamla raken i ett nytt äktenskap. Kom ihåg omständigheterna i ditt tidigare äktenskap, försök att inte fokusera på din ex-mans brister: att tänka på dem är hans, inte din uppgift. Det är viktigt för dig att först och främst förstå: vad gjorde du personligen fel? När allt kommer omkring, när det gäller upplösningen av ett förhållande, är det båda parternas fel..

Jag gav mycket energi till min karriär, fick en andra utbildning. Jag är en framgångsrik kvinna, men min första man ville inte räkna med det..

Kanske skulle du inte också räkna med honom? Uppförde dig dig som om du var ensam på väg i livet och stormade steg för steg? generisk viagra billigt. Här är ex-mannen och kände sig onödig. Lusten efter professionell förverkligande kräver verkligen respekt. Problem uppstår när du, efter att ha löst ett dussin av de svåraste problemen på jobbet, inte kommer hem från trötthet och inte kan normal kommunikation med nära och kära.

Och vad nu? Var tydlig om balansen mellan din karriär och familjens intressen. Hushållning kan anförtros en hushållerska och alla tankar om arbete kan lämnas utanför dörren. Då har du tillräckligt med styrka för att inte bara kommunicera med din man utan för att förbereda en signaturkaka för semestern..

Yuliana Puchkova

Det verkade som om jag var en perfekt fru: huset var i ordning, jag var alltid redo att sympatisera med min man, vi tillbringade vår fritid som han ville.

Du har stört balansen i familjen, istället för två poler av magneten – man och kvinna – lämnade du en, man. Ex-mans fel är att han inte tog dig i axlarna, inte skakade dig och inte sa: ”älskling, var är du, var är din personlighet?” Han tappade bara intresset för dig, slutade alls se dig. Ja, du själv har kanske inte sett dig själv. Samtidigt förväntade de sig omedvetet att din före detta make skulle uppskatta ett så stort offer. Men hur skulle han uppskatta – i pengar, i gåvor? Att leva i en obetald skuld är en prövning.

Och vad nu? Det är svårt att undertrycka din lust att ”spela med ett mål”. Snarare än att oändligt krångla kring din man, förutse hans minsta önskningar, lika aktivt söka efter vad ni båda gillar. Rätter, filmer, resvägar, företag. Förhållandena är lika intressanta för båda parter.

Min svärmor förstörde mitt äktenskap. Hon hatade mig bara, jag kunde inte behaga henne i något.

Kanske valde du ursprungligen din oförbättrade mammas son som din man. Varför då? Hoppas att återutbilda honom, bli dyrare för honom än mamma, det vill säga, hänsynslöst tävlade med sin svärmor? I en sådan situation var det naturligtvis ingen fråga om att upprätta normala relationer med henne, samtidigt som man behöll ett avstånd. Du är en vuxen, självförsörjande person, varför försökte du så svårt att behaga någon?! Och inte ha nöjd, fruktansvärt förolämpad? Din före detta make i en tävling mellan två ”mumier” valde helt enkelt den som han var bekant med längst.

Och vad nu? Du gifter dig inte bara med en person utan med produkten av vissa fundament, värderingar, uppfostran etc. Försök att åtminstone studera dem till att börja med. Svärmor hjälper dig med detta mycket gärna. Och där kommer det att vara tydligt vad som är acceptabelt för dig och vad du kommer att gå din egen väg.

Vi bodde hos mina föräldrar, min mamma hjälpte till att uppfostra barnet, att driva hushållet. Men min man kom inte överens med mina släktingar.

Du gjorde misstaget att vägra att skapa din egen familj, vars chef är din man och du är hans fru. Istället tog du ett annat vuxet barn till dina föräldrars territorium och för dig själv något mellan en bror och en vän. Och troligen glömde de att fråga din före detta man: det är just den roll han strävade efter?

Och vad nu? Du måste välja: förbli en dotter eller bli en hustru.

Ett separat hus för en ung familj är den första förutsättningen för att ett äktenskap ska träna. Och om det här huset kommer att bli en egen herrgård eller en hyrd lägenhet är inte längre den viktigaste frågan..

Vi delade upp huvudsakligen för pengar. Jag är inte en girig person, och min man spenderade lätt bara pengar på sig själv.

Förmodligen kom du och din före detta man inte överens om vad pengar betyder för dig och hur du kommer att tjäna, spara, spendera dem. Var du förresten medveten om hur monetära problem löstes i din exmans familj? Kanske hans mor styrde hushållet, och bara hans far tjänade och bestämde vad han skulle spendera pengarna på. Eller båda föräldrarna levde lönecheck till lönecheck och spenderade sina inkomster med lätthet.

Och vad nu? Först och främst, tveka inte att diskutera penningfrågor. Det är tillrådligt att börja göra detta före och inte efter bröllopet. Tänk på: om du inte går med på detta är detta en allvarlig anledning att tänka på om du ska gifta dig med den här personen.